Searching in Shqip

  • A Adults (18 and older)
  • T Teens (13-17)
  • K Kids (12 and under)

Home > World > Shqip

http://www.krenar.be/

Në këtë faqe ju mundeni të luani shumë lojëra në internet. Të argëtohuni me Shqip Messenger duke vendosur shtesa të ndryshme dhe do të gjeni shumë informata rreth kombëtares shqiptare.

http://www.veriu.com/

Veriu Portal eshte nje adrese e cila ka per qellim te ofroje vizitorit shqiptare sherbimet me te mira dhe informacion pafund!

http://www.parajsachat.com/

Ketu bisedohet në gjuhen Shqipe, krijohen lidhje dhe miqesi te reja.

http://www.pineska.net/

Këtu mundeni të diskutoni për shumë gjëra të ndryshme.

http://atdheu.de/

Informacione të ndryshme me tema disktumi të ndryshme.

http://www.studentet.info/

Portal qe castet me te merzitshme i shenderon ne me te lumtura

http://www.forumivirtual.com/

Vendi i duhur për të gjithë shqiptarët anembanë. Diskutime të ndryshme rreth shoqerisë dhe tema të tjera.

http://proletari.com/

Proletari tribuna e zerit te padegjuar, revolucioni virtual.

http://www.nastradini.com/

Ketu gjeni humor shqiptar dhe disa gjera tjera.

http://www.humorshqip.net/

Tek ne do te gjeni humor shqip, foto dhe video humoristike.

http://www.uni-pr.edu/

Faqja e Universitetit te Prishtines. Këtu do ti gjeni informtat e nevojshme për të zgjedhur se çka deshiron të studion.

http://www.aftirana.org/

Këtu do ti gjeni informatat rreth kurseve dhe diplomave që jep ky institucion.

http://www.shkenca.org/

Faqe shkencore për shkenca natyrore dhe të gjuhes Shqipe.

http://www.gjuhashqipe.com/

Në këtë faqe ju do ti gjeni disa softuere kryesore të përkthyera në gjuhen shqipe.

http://www.zemrashqiptare.net/

Ne ju ofrojmë informacione te ndryshme te artit dhe kulturës.

http://www.rrezore.com/

Në ketë web faqe keni mundesi te lexoni gjera interesante për kulturen, gjuhen, pamjen, zakonet dhe tjera gjëra nga jeta shqiptare.

http://kercova.net/

Gjithqka rreth muzikes shqiptare dhe disa lojëra për tu argëtuar.

http://www.zbavitje.com/

E gjithë zbavitja në një faqe.

http://www.albaniafoto.com/

Fotografi nga qytetet dhe vendet e ndryshme të Shqipëris. Shmalluni duke pare atdheun tuaj.

http://www.shtepiaelibrit.com/

Ketu do te gjeni libra ne gjuhen shqip nga shume autorë që shkruaj për lënd të ndryshme.

http://www.albasoul.com/

Kollazh i letërsisë së vjetër dhe të re Shqiptare.

http://www.zahobalili.com/

Nje vendrrjet per jeten dhe krijimtarine e Zaho Balilit. Ketu mund te lexoni veprimtarine e tij letrare dhe te degjoni te gjitha kenget e shkruara prej tij.

http://www.fajtori.com/

Faqe shqiptare ku do të gjeni shumë kengë per ti dëgjuar me Real Player.

http://www.teksteshqip.com/

Nje arkivë me mijëra tekste këngesh në gjuhen shqipe.

http://www.mp3albania.org/

Mund të dëgjoni dhe shkarkoni muzikë Shqiptare në këtë faqe muzikore.

http://www.kengaime.com/

Muzika Shqiptare më e fundit gjendet tek ne për tu shkarkuar falas.

http://www.zbavitu.net/

Portali i muzikës Shqiptare, shkarko gjithqka në gjuhen Shqipe dhe në të gjitha zhanret e muzikës.

http://www.kengashqipe.com/

Këtu do të gjeni shumë këngë në gjuhen shipe.

http://www.degjo.com/

Faqa me arkivën të madhe rreth këngëve Shqiptare.

http://www.muzikpapare.im/

Knaqesia e shpirtit tuaj